keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Olen saanut toistaiseksi väliaikaisen jäähyn Twitteristä

 Tervehdys lukijoille. Viimeisestä kirjoituksesta on aikaa, sillä olen viettänyt aikaa Twitterissä, minkä vuoksi blogini pitäminen on jäänyt vähemmälle. Valitettavasti tällä hetkellä olen saanut väliaikaisen jäähyn Twitteristä: 

 



 

Selasin myöhemmin Twitteriä ilman kirjautumista, ja törmäsin siellä pariin twiittiin, jossa keskusteltiin jäähystäni. Kopioin tähän seuraavaksi joitakin osuvia kommentteja:

 

          Kuka  vitun uusfasisti on niin fanaatikko, että ilmiantaa transsukupuolisen, joka twiittaa "väärää" totuutta sukupuolista ja transaktivismista? Ja miten vitussa se ilmianto vieläpä menee Twitterissä läpi?

 

   Voi helvetti. Olisiko tässä takana joukkoreporttaus? Miehet voivat kutsua naisia täällä rauhassa "horoiksi" ja fantasioida "huorien" hakkaamisella, mutta tällaiset järjen äänet saavat mennä.


Tosi kurjaa! Minäkään en ole nähnyt hänen twiittailevan asiattomuuksia, päinvastoin, joten kieltämättä ekana tulee mieleen, että ehkä häntä yritetään kiusata tehtailemalla valheellisia ilmiantoja.

 

Näin saadaan myös ”kivasti” luotua harhakuvaa siitä, että KAIKKI transihmiset olisivat noita TRA-tyyppejä. Näinhän ei toki ole, mutta jos/kun muita mielipiteitä ei näekään, mielikuva vahvistuu. Mukavasti paskotaan sitten täysin asiallisten transien päälle.

 

-            Täysin samaa mieltä: kun muita -edes maltillisen kriittisiä- näkökulmia ei julkaista, ja jopa pyyhitään pois palveluista, niin pakostakin vaikutetaan yleiseen julkikuvaan - ja siten myös mielipiteisiin. Kenellä on valta? Ja kehdataan vielä selittää jostain alisteisesta asemasta

 

Sanopa muuta. Onhan tämä hieman paradoksaalista. Transmies keskusteli täysin asiallisesti (molemmin puolin) monen ”terffinkin” kanssa, miten oli mahdollista?!

 

          Ihmisiä ärsyttänee eniten "omanlainen", joka onkin sitten jotenkin eriä. Se uhkaa paljon enemmän itseä ja omaa elämäntapaa, maailmakuvaa ym. kuin jotkut täysin erit/erilaiset "vääränmieliset".

 

 

Oma kommentti:

 

Minulla ei ole toistaiseksi tietoa, miksi olen saanut väliaikaisen jäähyn, mutta epäilen vahvasti, että transaktivistit ovat joukolla tehneet minusta ilmoituksia. Viimeisin twiittini oli tämä:






On toki mahdollista, että olen saanut jäähyn jonkun muun twiitin takia. Silti en ymmärrä, miksi transaktivistit pitävät minua niin suurena uhkana, varsinkin, kun olen saanut seuraavanlaista palautetta:




 

 En myöskään ole todellakaan ainoa trans, joka muun muassa vastustaa juridisen sukupuolen itsemäärittelyä:


 



 Jos tätä kirjoitusta lukee joku transaktivisti, niin suosittelen kiusaamaan oikeita transvihaajia, mutta ette selkeästi uskalla. Kiusaatte vain niitä, joiden tiedätte todellisuudessa olevan harmittomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haastattelu: politisoituneen queer-tutkimuksen negatiiviset vaikutukset transaktivismiin

Tervehdys blogini lukijoille. Tässä tekstissä haastattelen transnaista, joka suhtautuu myös kriittisesti nykyiseen valtavirran transaktivism...